Varför ska du välja Beckmans Begravningsbyråer?

När du väljer begravningsbyrå vill vi givetvis gärna att du väljer oss, vi gör alltid vårt bästa för att du, alla anhöriga och gäster ska få en så bra begravning som möjligt. Här vill vi presentera några konkreta orsaker till varför du ska välja Beckmans Begravningsbyrå att hjälpa dig!


Auktorisation

Vi är auktoriserade av SBF, är du intresserad av vad det innebär kan du läsa mer här. Du kan också ringa till SBF och prata med dem om du vill.

Vad innebär auktorisationen?

Auktoriserad

Vi är en auktoriserad begravningsbyrå, det betyder att vi följer strikta regler uppsatta av vår branschorganisation Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF). Vill du veta mer om vad auktorisationen innebär — titta till höger!


Tydliga råd

Ibland säger man att det är byrån som ska presentera alla olika alternativ som finns och att det därefter är anhöriga som bestämmer. Och det är sant. Men vi tar ett steg ytterligare. Vi ger också tydliga råd inför olika beslut och vet att det då blir enklare för anhöriga att ta ställning.


Svepdräkten

En klädedräkt som svarar mot vår tradition att vi bär vår nattdräkt.

En pyjamas i vitt eller marinblått till herrarna, kan också användas av damer, och ett broderat nattlinne i vitt eller rosa till damerna.

Pristydlighet

Oavsett nivå lämnar vi utan uppmaning en offert som anhöriga i lugn och ro hemma kan studera innan man slutligen bestämmer sig för om man vill att vi skall utföra uppdraget eller inte. Ingenting är främmande för oss. Oavsett om det handlar om ett helhetsåtagande med allt som ingår i samband med någons död eller endast en liten del av helheten. Eller om anhöriga endast önskar hjälp att själv ordna det mesta.


Respekt för levande och döda

Vi garanterar att vi tar hand om den avlidne på ett sätt som om hon eller han fortfarande levde det vill säga som man som anhörig själv skulle göra om man haft möjlighet.

Vi accepterar inte heller att den avlidne sveps i den enkla svepning med lösa delar som är så vanlig hos andra. Självklart klär vi den avlidne i egna kläder om så önskas.

Minnesasken

Vi har nu tagit fram en minnesask i vilken ni kan förvara allt det som berör den avlidne, dödsfallet, begravningen och den juridiska handläggningen. Här kan man förvara och samla viktiga handlingar och inte minst minnessaker.