Beckmans kontor

Beckman Begravningsbyrå har fyra kontor på södra sidan av Stockholm. Alla våra kontor är centralt placerade och har nära till både kollektiva transportmedel och bra parkeringar om Du väljer att komma med bil.

Vårt huvudkontor, AF Beckman Begravningsbyrå, ligger på Södermalm. Vi har även Huddinge Begravningsbyrå, Högdalens Begravningsbyrå och Hägerstens Begravningsbyrå. På kartan till höger har vi markerat närområdet kring kontoren i grönt. Ni är varmt välkomna till det kontor som passar Er bäst!

Har Du inte möjlighet att komma till oss gör vi gärna ett hembesök. På kartan till höger har vi markerat det område inom vi brukar göra hembesök i orange. Vi tar gärna hand om Dig och Din familj från Solna i norr till Tumba i söder och från Hässelby i väst till Nacka, Saltsjöbaden och till och med Gustavsberg i öst!

Vi har också mobila kontor — på dessa mobila kontor sköts allt genom hembesök hos dig. Detta för att vi ska kunna ge dig samma omtanke i områden där vi inte har några fasta kontor.


Södermalm

Beckman Begravningsbyrås huvudkontor ligger på Södermalm i kvarteret Moroten - där Renstiernas Gata möter Ringvägen.

Adressen är Renstiernas Gata 49. Kommer Du med bil parkerar Du med fördel på Malmgårdsvägen. Nästan precis utanför dörren stannar både 76an och 3ans busslinjer.

Huddinge

Huddinge Begravningsbyrå ligger i utkanten av Huddinge Centrum.

Kontorets adress är Kommunalvägen 20. Det finns gott om parkeringsmöjligheter och Huddinge Station ligger på bekvämt gångavstånd.

Hägersten

Hägersten Begravningsbyrå ligger i Västertorps Centrum.

Kontoret finns på Terrängvägen 72, ca 200m från Västertorps tunnelbanestation. Kommer Du med bil parkerar Du gratis med P-skiva på gatan.

Högdalen

Högdalens Begravningsbyrå ligger i Högdalens Centrum.

Adressen är Önskehemsgatan 43. Utanför finns centrumets stora kundparkering och 100m bort ligger Högdalens tunnelbanestation.

Mobila kontor

Våra mobila kontor är Beckmans Skogskyrkogårdens Begravningsbyrå, Beckmans Skogås-Trångsunds Begravningsbyrå, Beckmans Botkyrka-Tumba Begravningsbyrå, Beckmans Nacka och Värmdö samt Beckmans Hässelby.

Botkyrka/Tumba

Beckmans Botkyrka-Tumba Begravningsbyrå

Vårt mobila kontor i Botkyrka utgår från kontoren i Hägersten och Huddinge. Vi bokar gärna hembesök i exempelvis Tumba, Tullinge, Norsborg och Skärholmen.

Hässelby

Beckmans Hässelby

Vårt mobila kontor i Hässelby utgår från huvudkontoret på Södermalm. Vi bokar gärna hembesök i exempelvis Hässelby, Vällingby, Råcksta och Bromma.

Nacka/Värmdö

Beckmans Nacka och Värmdö

Vårt mobila kontor i Nacka och Värmdö utgår från huvudkontoret på Södermalm. Vi bokar gärna hembesök i exempelvis Orminge, Saltsjöbaden och Gustavsberg.

Enskede

Beckmans Skogskyrkogårdens Begravningsbyrå

Vårt mobila kontor runt Skogskyrkogården utgår från huvudkontoret på Södermalm samt kontoren i Högdalen och Huddinge. Vi bokar gärna hembesök i exempelvis Enskede, Skarpnäck, Farsta och Sköndal.

Skogås/Trångsund

Beckmans Skogås-Trångsunds Begravningsbyrå

Vårt mobila kontor i Skogås och Trångsund utgår från huvudkontoret på Södermalm samt kontoren i Högdalen och Huddinge. Vi bokar gärna hembesök i exempelvis Skogås, Trångsund, Farsta och Länna.